Înscrieţi-vă la newsletter şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate.

Inchide

Trimite unui prieten

Anunt emitere avize pasunat

Exportă PDF - Anunt emitere avize pasunat Tipăreşte pagina - Anunt emitere avize pasunat Trimite unui prieten - Anunt emitere avize pasunat

publicat Vineri , 13 Martie 2020, 0:00

ANUNȚ


În atenția: Grupurilor de producători, Asociațiilor de Crescători Ovine, Caprine, Taurine și a Persoanelor Fizice

deținătoare de contracte pe suprafața Parcului Național Munții Rodnei și a Siturilor Natura 2000

ROSCI0125 Munții Rodnei și ROSPA0085 Munții Rodnei

 

În vederea emiterii avizelor pentru pășunat și lucrări pe pășuni necesare depunerii dosarelor la APIA, conform prevederilor art. 28 și 281 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, aprobată prin Legea nr. 49/2011, cu modificările și completările ulterioare, și având în vedere restricțiile impuse de răspândirea COVID - 19 (coronavirus), vă informăm că:

- deplasarea la sediul Administrației Parcului Națtional Munții Rodnei în vederea depunerii documentației (cerere tip, contract de pășunat avizat pentru anul în curs, dovada plății tarifului de analiză) să se facă de către un singur reprezentant al solicitantului.

- documentația se poate transmite pe adresa de mail: rodnaparc@gmail.com sau pe fax la nr. 0263/377181, urmând ca după transmiterea dovezii plății tarifului de analiză, solicitantul poate ridica avizul de la sediul APNMR, din loc. Rodna, str. Principală, nr. 1445, jud. Bistrița-Năsăud.

- avizul se va emite în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării solicitării.

- cererea tip se poate descărca de pe următorul link: https://www.parcrodna.ro/fisiere/pagini_fisiere/73/Cerere%20tip.pdf


Director,

Ing. Mihaela POLLÎnapoi la Anunțuri
Înapoi pe index